24 October 2011

Raya Bersama YUNA...

Assalamualaikum..Salam Sejahtera..Salam Bahagia..Salam Ceria..Hai Semua...

Enrty mood Raya Aidilfitri walaupun da nak Aidiladha kan..hmm jangan la korang mencik hokei...hehehe..

yang pasti, lepas aktiviti berhari Family di Port Dickson kitorang balik Melaka lagi..sengaja menghabiskan sisa cuti..tak ke mana pun..cume dok di rumah tunggu tetamu jer..

owppp...beraya bersama Yuna ni pada 8September..raya ke 11 rasa nye..hmm meh cite skit, semua ahli MPPA dijemput ke Jamuan Hari Raya Anjuran CANON di Saloma Bistro KL..aku pun dengan berbesar hati memenuhi jemputan tersebut..tak kekok ke sana, sebab da selalu ikut event kat situ..cover menteri launch itu ini..termasuklah meeting!..hmm kerja hakiki, akur je la..

hokei hokei..aku ke sana bersama opismate, kak nughul..our senior ladies photographer di opis aku le..dengan harapan dapat le lucky draw kali ni..hehheee..kami makan sambil didendangkan dengan lagu lagu merdu daripada Yuna..diselang seli dengan lucky draw...eiii bile name kami nak dipanggil ni...hmmmm...nampaknye im not lucky there...tak der rezeki nak grab Compack Camera mahupun Memori kad nye...hehheee...tapi ku sungguh bertuah kerana dapat bergambar bersama si cantik manis ni..fuhhh..memang cantik la dia..kulit dia..cara dress up..budi bicara semanis orang nye..tak lokek senyuman..macam ni gaya retis baru kan...gud gud...

sian..(ku salahkan kamera yang terlebih flash...)...tak cantik da si cantik manis ni..hehehehahehh..
kanan sekali...kak nughul..tq kak, tumpang kan saya..tengah: fasya...kiri" zaret...ladies photographer..
beramai ramai bersama Yuna...
bertambah juga koleksi bergambar bersama selebriti...yeayyyy...

gendang gendut tali kecapi,
kenyang perut suka hati...walaupun tak dapat hadiah cabutan bertuah, setiap yang hadir dapat sekotak biskut raya..(alaaaa takder gambar...sorii)..

.....Salam Aidiladha.....

8 comments:

AzaLea said...

knp yuna nmpk mcm tak lawa?? hehehehe... blh ke ckp mcm tu??

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Rose..glamour gitu brgambar ngan retis.Xminat sgt nk yuna ni :)

aqishah said...

wah2 raya ngan yuna yer.. jeles :p

watyz said...

glemer u... :)

ummirayyan said...

Lea:..akak pun cakap dalam hati gitu..tapi memang kot, dia baru baik demam..kot le ade side efek dari pengambilan ubat ubatan tu gak nyer...heheheh..

ummirayyan said...

atie:..hai kak atie..sekadar memenuhi album bersama retis je kak..jadi la..

ummirayyan said...

aqishah:..heelehhhh dia pun sakan beraya ngan retis ritu kan...ni ngan Yuna jer...

ummirayyan said...

watyz:..aku gak yang tenggelam..dek baju yang gelebas gelobos tu...heheheh..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails