12 October 2011

Outstation Lagi La...

Assalamualaikum..Salam Sejahtera..Salam Bahagia..Salam Ceria..Hai Semua..



Kali ni outstesen dekat dekat jer..Melllll..bukan Melbourne tau..hehhehee...tapi........
*




*




*


Melaka jer...name nye balik kampung le terus yehh...drive sendiri ditemani si bujang aku tu..en suami tak ikut,yela...keje kan..malam ni kitorang gerak & aku balik sendirian hari Jumaat ni..Rayyan ku tinggalkan dok ngan nenek atok nye dikampung sebab ummiwalid nya nak berjimba jimba nextweek!!..hehheee..

cover program PM & TPM di sana..leh la tgk berita eh..kot kot terselit walau 5 6 saat acik rose kat berita nnt..hehehee..

bile la buleh aku settle kan hutang entry yang byk tertunggak tu ehh...

opsss...sesape orang Melaka tu..jom kite bergather gather yuk!..

da daaaaa....

7 comments:

AzaLea said...

Program DMDI yer kak??

Drive safetly k..

aqishah said...

outstation lg... bizinyer rose ni.. hihihihi

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Rose..slmt beroutstation...Syian rayyan kena tinggal ya!.Meh,dok ngan acik atie..:D

watyz said...

o.. nak balik melaka ek. jumpa jom!!!

Mak Izz said...

kejohanan karate ke kak? wow.. i loike.. mesti ramai yg gagah2 kt sana. slmt bekerja! nt balik nk FM kebaya 1 :)

ummirayyan said...

lea:..hmm ahhah..dari pagi hingga ke malam..cover banyak exent PM & TPM kat sana tu..

ummirayyan said...

aqishah:..haah..bulan ni byk lak vip ke luar tu..

kak atie:..hai kak,tQ..hhehee..rayyan da der yang sudi nak jage le..sok luse keje kat belah sana, pasti ros cari akak..hehehhe..nak tinggal kan rayyan sejam dua..

watyz:..tak menyempat nak jumpe bebs,sehari suntuk berkejar ke tempat event..

mak izz:..hmm karate petang..pagi minggu bahasa..malam DMDI..tengahri pecah tanah..bykkk..
hehehe..tak dan nak terperasankan FM noks..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails