17 February 2011

::Posing With Ur Love One - Giveaway::

Giveaway lagi..
tajuk nye ape?!!
ni haaa...

"Posing With Ur Love One - Giveaway"
jom kite ramai ramai klik sini untuk memeriahkan GA nih..


I loikee..GA nih..sebab banyak gambar posing ngan en suami terchenta..
macam ini..tapi bukan utk dipertaruhkan yer..cuci mato lu..

hehehheee... 
layan dulu syarat yang  mudah itu nyer..

Jom Layan Dulu Syarat2 GA nie..
1. Sila follow
Zura Contest, (da..)
Mama Mayraa,(da..)
Ceq' Julia...(da..)


2. Buat simple entry tepek banner yg cun kat atas tue, link back to entry ini sahaja ok! .... yg bertajuk
"Posing With Ur Love One - Giveaway" (da..)


3. Tepek satu gambar korang bersama yg tersayang...
(tak kisah la korang dengan mak ker, bapak ker, anak ker, adik ker, tunang ker, suami isteri ker, boyfriend girlfriend ker, binatang kesayangan ker, atok nenek, kawan2, anak sedare, dan yg samer waktu dgn nyer....(ader kat bawah ni..gambar ngan en suami..)

4. Masuk kan slogan
" I love (nama org yg ader dalam gambar) so so much " (da..farid kasim)

5. Sila tinggalkan link entry korang kat entry ini sahaja ok.... (siap ni ai link yer..)

siap sumer....sooo..gambarnyer jeng..jeng..jeng.....
bismillahirrahmannirrahim..
*

*

*


*

 ini gambar posing yang terpaling terbaik sekali...heheheee...

" I love my hubby (farid) so so much..."(...ummuah..love u..saje tambah..)

ape lagi..zassss...jom join tau..

1 comment:

Zur@ZaRi said...

tq for joining!
Hope you are the lucky one=))

Jgn Ketinggalan Tau!: "For Your Love One"

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails