21 April 2012

Snappy snap aksi Mamarazi di Pahang..

Hai Semua ;-)

Selesai di Pahang, kini ku di Terengganu..menghitung hari nak ke Kelantan..yihaahaaaaa...rinnndu teramat la kat 2 orang si bujang ku ituuuuuu...rinduu korang juga!

hehehhee..sengaja menggelar diri ini MaMaRazi tegar..mane taknye, liputan bergambar kali ini semuanya gengmama..kecuali si abang pilot tegar yang membawa mamarazi ini ke sana & ke mari..terima kasih abg Amran a.k.a pilot kitorang..

ok ok..rajin kan diri mengedet entry di tengah malam bute dikala mama lain sedang lena memeluk bantal..walaupun penat lemau leteh lemah segala nya cukup, malam ni aku tak leh tido la..ginnndu kat bantal bushukkkk gamaknye!..hehehhehe..

ni gambar mamarazi sedang beraksi di Pahang..tQ to Nurul & kak Yantzzz, a.k.a geng MaMaRazi sudi snappy snap yer...

liputan bermula di Tanah Tinggi Genting.. Batu Berayon, Genting Highland..

3 of us - MaMaRazi yo!

kemudian di Lancang Pahang, Shooting aktiviti menangguk ikan sungai...
esoknya ronda 1 Pahang.. pembinaan jalan raya


kandang kambing pun masuk tau.. projek agriculture - Dopper
ke sungai pahang pulak - projek ikan patin sangkar..seram meniti di titian kecik tu..
ke muzium Kapal juga..ehehe..sampan atas darat..
keluar masuk kampung..ni pulak di perkampungan orang asli di Pahang..malu malu gituew...
kandang kambing masuk..kandang rusa pun masuk jugak..- puan pengarah yang friendly..ngan ruse pun tak dilupakan..
MaMaRazi ke2..juga mahu berposing..seb baik tak masuk bagi makan kat rusa tu..hehehe..

ke pantai.. shoot keindahan ciptaan Yang Maha Mencipta..
happy.. selesai da kerja di Pahang...aksi melepas geram sebab rindukan anak masing masing...
masuk bandar keluar kampung..redah denai bagai..kitorang happy sebab makan banyak!...ahahaha..seafood setiap hari..

ps; ni entry 2 malam sudah..ternet lembs, malas nak tunggu, aku save as draft aje..la ni ternet laju sempat le aku publish untuk kamu yang merinduiku..opsss, aku da di Kelantan Darul Naim..tak sabar nak balik..

oghang Kelate..moh kite Ketemu!..

da daaaa...

klik tak?!! klik2 la..i klik u back!..

12 comments:

watyz said...

jalan2 sambil bekerja yg menyeronok kan. ko dh gelap ke cerah lagik ni??? hehehhe

pensil magik a.k.a sayang disayang said...

wah,
ber outstation merata2 ya.. best la bersenggang dengan kawan sekejap sebelum balik bersenggang bersama2 keluarga pula.

Ni dah balik ke blum ?

~aYu~ said...

salam kenal dan folow sini.. wahh.. udang tu sgt menarik.. yumm

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Rose..jauhhhhh g merantau ya.hikhik
Muka pon k.atie tgk cam lesu jer..xperlah selesaikn dulu tugasan,dah habih br blh balik..lpskn kerinduan pd 2 hero tu.:D
Take care ya..maaf lama k.atie xsinggah sini.
Nie pon br baik dr dmm..cuma batuk2 lg.

Solehah Shamsuddin said...

woahhh mcam best je ni kak.hehe

ummirayyan said...

watyz:..hmm seronok memang seronok, lagi bertambah keseronokkan tu kalo yang tersayang ade sama..heheheh...
hmm tak dan nak cerah, keje luar lagi pasni..Hari Belia tu pulak..

ummirayyan said...

Pensel Magik:..da balik da..seronok kejap je..masing masing teringat keluarga..hehhe..

ummirayyan said...

Ayu:..hai ayu..salam kenal..tQ follow..nnt sy follow...

ummirayyan said...

Ayu:..hai ayu..salam kenal..tQ follow..nnt sy follow...

ummirayyan said...

Kak Atie:..lagi jao merantau, lagi bertambah kerinduan kak..siannye kak atie, tak sihat yer..moga cepat sembuh kak..

ummirayyan said...

solehah:..best makan, best keje..hehehe..

MamaEma said...

wow..best-best...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails