12 April 2012

3 negeri.. sekali ngap!..

Hai Semua ;-)

3 negeri..sekali ngap!...hmmm maksudnye pergi 3 negeri dalam 1 jangka masa..bermula nextweek aku akan ke Pahang, Terengganu & Kelantan untuk membuat liputan foto pembangunan di negeri tersebut..direct 10 hari meninggalkan yang tersayaaaaaang & tercintaaaa tu....

yippppiii...yiiiiha yihiiihaaaaa....melonjak happy yer...owhhhh..no no no... dalam diam mesti la akan teringatkan si bujang aku 2 orang tu kan...sorang si bujang kenet yang akan ditinggalkan di kampung bersama nenek & atok nye..( sian Rayyan..)& sorang lagi, si bujang lovely aku tu..en suami...dok sorang2 kat umah tanpa bantal pelok dia..luv u sooo much lalingg...sedangkan time opis hour pun masih nak rindu merindu...apetah lagi nak berjauhan gini kan!..

berat hati sebenarnya nak menggalas tugasan ini, berat hati sebab nak meninggalkan si bujang aku tu berjauhan lelama gini..berat hati nak duduk dalam kete sepanjang perjalanan..sakit vont** wooo...memandangkan da tugas hakiki, aku redha je la..pergi dengan paksa rela..hehehehe...

kalian berdua:..nanti kite pergi piknik lagi ehh...ummuahhh...

da daaaaa...

u klik i.. i klik u punyer iklan..

16 comments:

Cik Rose Cute said...

mesti lama terpisah gan orang tersayang...

watyz said...

alahai sian nyer... kena tggl lagik yer...

arejue said...

WAH TERENGGANU KAMPUNG DEN TU...MSTI PNT KAN KAN ,TUGAS KAN HIHIHIHI

arejue said...

terengganu kg kite tu,msti ponat

arejue said...

mesti penat kan

MamaEma said...

melawat negeri ema tu...

ajue said...

terengganu...kg kite tu hihihi

amiey lee said...

aduhaiii 10 hari...tajkpa keje bukan buat apapun kat rose..take care ok

ummirayyan said...

cik rose cute:..huhhh ni paling lama di tahun ni..last time sebulan tinggalkan depa berdua tu....huhhh jenuh nk menahan rindu tau..

ummirayyan said...

watyz:..gitu ler..kejap tinggal..kejap tak..sian diorang..

ummirayyan said...

arejue:..ade kat sana ker?!..rojer2 r, ade masa kite together gather!..

ummirayyan said...

kak ema:..Kelantan kan!..moh kelik..

ummirayyan said...

arejue:..belum pergi da tahu tahap kepenatankerja tu..hadeeehhhh...

ummirayyan said...

Amiey:..tu la da keje kan..hmmm 10 hari pun 10 hari la..paksa rela je ni..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Rose...lama k.atie xsinggha kat siniiiiiiiiiiiiiiiii.Sory ya.Maklum la br habih kenduri kat umah jiran..
Nk rehatkn badan sikit...mggu ni pon kenduri gak.hadoiiii.
Klu jiran2 jauh xper..dtg mkn jerrr.hihi
Ni pakcik HB k.atie lak yg kenduri.
Apapon k.atie doakn Rose slmt pergi & balik dr brtugas...
Ala...brpisah seketika..rindu-rinduan..makin mengeratkn kasih syg...betul tak?

KLIK2 tuk Rose gakkk..

ummirayyan said...

Hai Kak atie:..tQ klik klik..
hehehe..betol tu kak..pisah kejap, makin erat syg tu..hehehe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails