03 April 2012

Ku Baru Pulang...adehhhh..

Hai Semua ;-)

terkejut aku tengok dalam komen box aku tu..banyak nye peserta yang join contest aku tu..terima kasih yer sudi join..nantikan 1 pengumuman untuk semua peserta yer..
macam biasa: akan ku terjah & klik untuk korang yang da klik tu..pasti ku klik dabel punyer..sayang korang...


ok ok.. ;-) ku harapkan kalian sihat sejahtera yer..seminggu ku menghilangkan diri, bukan tak sihat..tapi ke Langkawi..tak sempat nak rojer rojer dalam blog..
Kerja Kerja Cari Pasal, Jalan Jalan Cari Makan, Cuci Cuci Wallet & Diam Diam Dengar Ceramah..

hhehheee..kerja last minit, ku ke Langkawi minggu lepas..buat liputan foto kursus yang dianjurkan oleh bahagian aku..sepatotnye orang lain, last minit bertukar lak..yeayyyy..ku sukeeeee..boleh beli idaman hati ni..hehhee...

5 hari kat sana, puas sampai boring ler..al maklum le, kan kitorang sekeluarga baru bercuti kat sana tu..tak silap aku bulan 1 lepas..kali ke2 ke sini untuk tahun ni..pssss, ader orang tu da pergi 16kali seumur hidup dia beb!...aku?!!!nak dabel dari dia lah..hehehhee, baru semua came from Langkawi kan!..



kat sana, takder la soping sakan pun, cume beli ape yang di idam kan hati ni jer..itu yang puas hati tu!..hehehe...

ok da daaaa...nak ziarah rumah korang pulak..nak klik klik..nak tinggal jejak..zasssss....

jangan luper klik sidebar tu tau.. u klik i, i klik u back!!
ops..opss...sape yang belom join contest aku tu, sila2 la join yer...tQ..

7 comments:

MamaEma said...

pasti banyak beli coklat ni..heheh

ummirayyan said...

hai kak ema..
tak dpt le sy nak jd top komentar akak, takdan nak bW le kak..

hehehhe..itu sudah pasti..Langkawi & coklat kan sinonim..

Dieyna said...

seronoknya pi langkawi.. huhu tak pernah sampai lagi kat sana

watyz said...

selamat kembali bertugas yer!

ummirayyan said...

Dieyna:..nanti pergi la..memang seronok..
2kali pergi..beronok ronok jadinyer..hheheheh

ummirayyan said...

watyz:..iyer cik atie...mekaseh...

fieda said...

ooo..gi langkawi ye..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails