10 April 2012

Tenggelam Timbul

Hai Semua ;-)

Moga moga sihat sejahtera yer kamu semua..

Hmm ritu menyepi blog ni sebab ke Langkawi..lastweek menyepi laagi sebab ke Melaka..Ambil si bujang kenet yang ditinggalkan dikala ummiwalidnye bekerja & bekursus..sehari je kat Melaka tu, pastu zasssss ke KL..weekend nye pulak kami sekeluarga sebuk menguruskan projek HSH kami.. ;-)

Hari ni pulang ke pangkal jalan & ku kembali..tapi tidak untuk berblogwalking. hehehehe..nak settle kan urusan kerja luar yang non-stop tu..pasni blog ni senyap sepi & bersawang2 la gamaknye..alahaiiii sedihnye...owwhhh tak  mungkin ku biarkan begitu..

opsss, ramai gak yang sudi join contest aku tu eh..terima kasih yer kalian.Nantikan kunjungan dari tuan punyer contest eh..sape yang dok silent je tu, meh join meh..untung untung, menang & dapat hadiah...cepat join, lagi 5 hari nak tutup contest dah.

korang jangan marah kalo aku tak jengah taman hati korang tu..belum bekesempatan lagi la..

esok korang cuti ehh..sila sila la bersila depan tv yer..kot kot terselit skit muke aku ni tengah shooting Pertabalan Seri Paduka Baginda Yang Di - Pertuan Agong XIV...hehhehee...

da daaaa..jumpe lagi yer...

klik iklan sidebar tu tau..u klik i.. i klik u..

8 comments:

watyz said...

ni dh timbul ke tenggelam terus ni???

~~AzaLea~~ said...

slmt berkoje kak... esk kim salam kat Tuanku yer... ^___^

ummirayyan said...

watyz:..ni timbul..sok tenggelam..nexweek tenggelam terus...hehehehe...

ummirayyan said...

Lea:..tQ Lea..alahai, kenyet mate je dan kot..kirim tengok je la dek...

arejue said...

TIMBUL TENGGELAM XPE,JINJI MASUKKKK HEHEHEHEH...

ummirayyan said...

arejue:..hehehhe..itu yang menggumbirakan hati..

fieda said...

selamat bercuti esok ye..

MamaEma said...

ema pun sama ni.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails