15 April 2012

Contest Ummi - Saya Nak Berjimba Jimba Di Gambang Water Park

Gummy entry..ni entry contest..nak entry panas, skrooollll lagi skit yer...

Hai Semua ;-)*

Bismillahirahranirahim..

dengan in saya merasmikan Contest - Saya Nak Berjimba Jimba di Gambang Water Park..


Syarat Syarat nyer:..
1- Buat le 1 entry khas untuk contest ni eh..
2- Tempekkan banner atas tu kat entry korang yer..siap dengan link contest ni..senang kawan2 lain nak join..
3- Jawab 1 soalan mudah dengan kreatif.. (ade di bawah entry ni.. ) di mana jawapan tersebut harus tercatat di entry kalian yer..jawab la dengan sekreatif mungkin tau..
4- Linkkan entry yang da siap tu kat ruangan komen entry ni..
5- tarikh tutup penyertaan 15 April 2012 jam 2.00petang
6- and last..kene follow blog aku ni..sebab ader hadiah misteri untuk follower bertuah..

Pemenang akan diadili oleh walid Si Rayyan..& sebanyak 6 hadiah yang best dipertaruhkan kepada pemenang..(.. hadiah akan di update nanti..)

soalan nyer :

Dimanakah terletaknye Bukit Gambang Water Park?

sudi sudi le join contest saya ni yer!.. 

da daaaa...

26 comments:

pensil magik said...

wah menarik ni Rose.. akan join sedikit masa lagi ... boleh la berjimba2 di sana ~

fieda said...

join

http://sukahati-fieda.blogspot.com/2012/03/contest-ummi-saya-nak-berjimba-jimba-di.html

Mama Ema said...

INSYAALLAH..kalau berkesempatan ema akan join..

INA_Noorlina said...

sy join contest Shayang Ummi Walid

ni link sy:
http://bertuahx.blogspot.com/2012/03/contest-ummi-saya-nak-berjimba-jimba-di.html

semoga bertuah laaa :) aminn..tqvm

tuan punyer contest said...

mama bree:..join tau..jangan terlepas sudah..nnt melepas..

tuan punyer contest said...

Mama Ema:..moga moga berkelapangan..kalo ader rezeki leh la tambahkan list percutian akk sekeluarga untuk tahun ni tu..

Cik Rose Cute said...

join...

http://hairulizacontestga.blogspot.com/2012/03/contest-ummi-saya-nak-berjimba-jimba-di.html

mimi halim said...

Saya dengan bangganya menjoinkan diri untuk contest nih!

http://slight-fat.blogspot.com/2012/03/contest-ummi-saya-nak-berjimba-jimba-di.html

psstt; follower ke 105

{tq sbb buat contest nih}

fieda said...

kak fieda ada tambahan sikit kat entry..

Dieyna said...

http://dieynajoincontest.blogspot.com/2012/03/contest-ummi-saya-nak-berjimba-jimba-di.html

SALAM.. SAYA JOIN YER

Mak Izz said...

nsb baik tarikh tutup 15 april. 6 hadiahhhh???bestnyerrr.. k nt aku cuba karang ayat yg terbaik utk contest ko nih. kreatip eyh?

Zie said...

ti nak join jugak...

a a buah tu boleh mkn.. nnti try tau..

watyz said...

cik rose... aku join yer...

http://watyz82.blogspot.com/2012/03/contest-ummi-saya-nak-berjimba-jimba-di.html

watyz82.blogspot.com
watyz82@gmail.com

tuan punyer contest said...

mak izz:..sempat lagi..join eh..kot le menang, leh singgah sambil balik kg nnt..

tuan punyer contest said...

zie:..hmm tu la..nnt nak try..

join tau!..

Cempaka Kuning said...

CK join ye.

Id follower-cempaka kuning

http://cempakakuningku.blogspot.com/2012/03/contest-ummi-saya-nak-berjimba-jimba-di.html

aMyErInAiMiE said...

salam, sy join yer!

http://joinsharefun.blogspot.com/2012/03/contest-ummi-saya-nak-berjimba-jimba-di.html

tq :)

Solehah Shamsuddin said...

Saya join.Harap-harap bertuah.Amin.

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/03/contest-saya-nak-berjimba-jimba-di.html

arejue said...

nak komen n join blog gak lehhh hehehehe...arejue suke bc blog akk..ayat sempoi n xbosan bl bc hihihihi

Darling Ninie @ Mama Comel said...

As Salam. Ninie join...

ID FOLLOWER: Darling Ninie

http://darlingninie-cgl.blogspot.com/2012/03/contest-ummi-saya-nak-berjimba-jimba-di.html

CheNamNam said...

wahhh nie hadiah gi gambang ngan ko ker haper nehh..kalo gi gambang free hakak nak join lahhh...hahaha dasar nak menda free ajer haku nehhh..huhuuu

ummirayyan said...

arejue:..hai Jue, mekasih sudi baca blog biasa akak ni,komen eh..jgn tak komen..

join tau..adiah pasti best & tak bosan!..

tuan punyer contest said...

CNN:..kak, nak menda free kan..join ler eh..
saya baru pergi sana la kak..adiah tu leh la akak pergi sana nnt..(kalo menang ehhhh)
tak dapat g gambang pun, dapat tgk bulan mengambang ok gak kan..

Solehah Shamsuddin said...

saya dah post link entry sy.mane pegi ilangnye?

LYAfrina said...

wah...menarik ni

LYAfrina said...

wah...menarik ni

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails