03 April 2012

Pengumuman Untuk Peserta Contest Ummi - Saya Nak Berjimba-Jimba di Gambang Water Park

Hai semua;-)*

Pengumuman...Pengumuman..Perhatian Kepada Peserta Contest Ummi - Saya Nak Berjimba-Jimba di Gambang Water Park penyertaan anda telah pun saya terima..& telah pun disenaraikan & direkodkan untuk simpanan & rujukan saya..ianya dibuat secara offline/rahsia kerana tak mahu hasil kekreatifan peserta yang join diciplak oleh mereka yang baru nak join tu..

..maaf sangat sangat, sekiranya tiada tinggal jejak dari saya tuan punye contest yer..internet kat opis ni slowwwwwww sangat.. setakat ni, semua penyertaan saya da tengok, korang memang kreatif!..tahniah yer, berhempas pulas cari idea yer..sayaang korang ;-)


jangan risau yer, saya akan tinggalkan jejak sebelum tarikh tutup contest tu..

pasal hadiah?!!!..korang jangan risau..pasti tip top le hadiah nyer..memang puas hati la..ingat! 6 hadiah dipertaruhkan..cume jawab soklan dengan cara paling kreatif jer...

da daaa...

g le klik iklan sidebar tu ehhh... u klik i.. i klik u back!..

5 comments:

Solehah Shamsuddin said...

link entry sy dh dapat ke?

Dieyna said...

dah agak dah... mesti dihiddenkan untuk elakkan plagiat.. dieyna buat GA kat blog.. jomlah join

ummirayyan said...

Solehah:..da dapat da..da tinggal jejak pun kan...cer tgk..cer tgk...

ummirayyan said...

Dieyna:..iyerr..betol tu..
wahhh hadiah best la GA awak tu..mesti kena join!..

Solehah Shamsuddin said...

oh..patutla dihiddenkan..ok2

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails