09 May 2012

Touch Down Dari Brunei Darussalam

Hai Semua ;-)

Coretan kenangan dari Brunei Darussalam..
hehhee..kini ku di Brunei..macam biasa, melaksanakan tugasan hakiki..selesai di Pantai Timur tempoh hari, terus ke sini..



yiiihaaa....
makkkkk aiii banyaknye komen dari korang...

minta maaf banyak banyak ye kengkawan sekalian, ku tak sempat nak reply komen2 tu..bz amat skang ni..apatah lagi nak jengah singgah jenguk rumah korang eh..sebuk sangat..pas balik nanti insyaallah, rutin berBW aku berjalan seperti biasa..

rindu kat korang...rindu nak berBW..rindu nak online..

yang pasti, rinnnnnnduuu pada bujang 2 orang ni...


siannye kat diorang ni, baru je jumpe da kene tinggal lagi...huhuhuuuu...

ok da daaa...touch down sekejap je ni, nak sambung edit gambar..

ps:.. korang sabar yer, pemenang contest aku tu akan di umumkan secepat mungkin sebaik sahaja aku pulang ke tanah air..ewwwwahhhh...

8 comments:

~~AzaLea~~ said...

bestny gi negara org...

anyway kak, kite serupa... rumah dh mcm tempat persinggahan sementara... :(

fieda said...

ooo..rose bz rupanya..

Solehah Shamsuddin said...

Hi.Solehah singgah sini ye.Nak golek2 sini sambil tengok entry ye :)

Syda mi Sae said...

giler cbuk gak ko noq...sek bek ade mak ko kan...heheh...bru gatal nk buka blog...:P

ummirayyan said...

Lea:..seronok tu seronok..lagi seronok kalo keluarga ada bersama..
itu la..ni stanby cover Hari Belia tu pulak..sehari suntuk..hadehhhh..

ummirayyan said...

kak fieda:..hai kak..iyer kak..tp skang tak bz da...leh singgah BW kat taman akak tu..

ummirayyan said...

Solehah:..hamboi2..singgah golek2 ehh..buat le ape yang awak suker yer..tQ singgah blog tak berhapdet ni..

ummirayyan said...

Mi Sae:..ko memang..dah berhabuk sakan blog ko tu..update ler wehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails