29 August 2011

COKLAT RAYA - ROSE BERYL's

Assalamualaikum..Salam Sejahtera..Salam Bahagia..Salam Ceria..Hai Semua..

ini adalah sticky post..
entry baru..skroll bawah lagi eh..

ok..nak promote coklat nih!!..coklat raya..ehhhhee..asyik asyik kueh raya kan..ni coklat raya..saya buat sendiri..

 ni bentuk ROSEs..

ni corak kerang.

yang ni pulak bentuk segi4

homemade coklat yang diperbuat dari coklat yang Beryl's yang bermutu tinggi..tidak perlu simpan dalam peti ais..cair dimulut..tidak ditangan..rasa yang sedap & tidak muak sekiranya dimakan banyak..setiap coklat berinti hazelnut..

dijual dengan harga:
RM29.00 termasuk kos penghantaran (by pos ataupun C.O.D sekitar KL, Putrajaya, Kajang, Puchong.PJ & Melaka) untuk 50biji coklat..

yummyyy...jom oder..
sesiapa berminat..sila rojer2 saya di talian 01dua-2 enam satu 85tiga 1..

9 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Selamat menyambut Bulan ramadhan tuk Rose sekluarga....

wah! biz yer...semoga sucess & maju..Amin

ummirayyan said...

Kak Atie:..mekaseh kak..moge bulan ramadhan kali ini lebih bererti dalam hidup kita..

hehehe..moga moga success & maju..amin..

pensil magik said...

memang berbaloi dapat buat chocolate sendrik ni kan.. selalu beli je sekang kita pulak jual heheh .. psstt .. ni sure byk tempahan raya ni hee

ummirayyan said...

pensil magik:..sekadar berkongsi hasil kerastangan sambil menambah rezeki...hehehe..ade la jugak yang mengorder tu..

Mak Izz said...

otak rose penuh idea utk berniaga. tersangatlah jeles! bertambah jeles bila jari-jemari yg dikatakan kerastangan tu kalo buat apa2 semua jd. aiiiiiiii.. nasib baik bln posa. maka tak boleh berdengki dan beriri hati. eh tp kalo benda2 baik dan sihat boleh kan kan kan? *tp xnak bljr wt cekelat takut keje makannnnnn je, jual x. hehe!

ummirayyan said...

mak izz:..hui ko!..terkejut aku bace, memule lagi da otak rose..ingatkan otak ko..heeeee..
hehehhee..aku kan tak leh dok diam, tangan tak gerak, otak kene gerak..hehee..tak bek tau nak jeles jeles..tak dan nak belajar adunan da bis..dikejekan canah & abg izz..mak melopong lee...

AzaLea said...

kak rose, cam ne nk wat entry yg melekat cam ni?? help me plzzzz...

ummirayyan said...

Lea:..publish dulu entry tu..pastu open balik entry tu, g kat post option, belah bawah entry tu..kat date, tukar le sampai bile nak publish kan.pastu publish lagi...

AzaLea said...

ok, sy cuba skrg... metaceh bebyk.. jemput join GA sy yer...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails