23 September 2011

Yiihaaaa....hai semua..

Assalamualaikum..Salam Sejahtera..Salam Bahagia..Salam Ceria...Hai Semua...

heehhhhhh......tersenyum simpul sipu aku kat depan laptop ni..nak rasanya melompat girang ria sambil sorak gembira..yeayyyy...akhirnya dapat juga aku mengadap laptop..malu malu kamben menjenguk rumah korang..& yang penting dapat buat new entry kat rumah aku yang bagai nak dilitupi sawang da ni..yiiiihaaaa...yeayyy....hai semua..rinduuu ehh..(macam ader yang rindu..)..hmm siyes wehh..aku rindu sangat nak berBW kat rumah korang tu..lame bebenau tak jengah jenguk..jengah rumah sendiri pun idak..ni kan nak jengah rumah korang...siyes bizi tersangat sangat sambil dalam hati penuh dengan kecelaruan...macam macam emosi ketika ku dilanda kebizian itu tau..(sekarang tidak lagi...cuma tidak berada di jajahan/opis-kerja luar kawasan)..

ok ok..

ini entry pertama di bulan Syawal aku..tapi bukan citer pasal raya ehh..hmm Selamat Hari Raya yer..entry wish raya pun tak sempat nak buat..maaf la yer, tak menang tangan nak buat itu ini..nak nye aku ni bukan nye kaki mobile internet..memang kene harap ternet kat opis atau kat umah..kalo di luar/outstation tu memang takkan le aku nak amik pot sangat pasal ternet2 ni..heheee...baik buat taik mate hokei...hehehehhh..

hmm..

heee..da nak abis bulan raya da pun kan..tapi entry pasal di pagi raya, raya ke2,ke3..ke4..open house bagai..belum sempat ku create lagi..tadi masa warming up nak cari idea untuk mengarang, sempat le aku jengah rumah korang tu..jeles benau aku ngan entry entry korang..menang tabik spring la kat korang yang teramat rajin untuk membuat entry baru di setiap jam mahupun di setiap hari hokei...tahniah tau...korang memang blogger tegar..(huhhhh..bile aku nak dapat title tu eh..)..

oleh itu...nanti kan episod marathon (kalo malas) kesah kebizian aku tu & kesah sepanjang sebulan beraya aku ehh..(kalo gajin, berepisod episod le gamaknye yer..)

ok da daaa...aku nak mengelap habuk/sawang yang beterbangan kat rumah aku ni jap...

laa laaa...laalaaa......

opss..opssss..

utk tatapan semua..:-)//

hehhehehee....

15 comments:

AzaLea said...

yehaaaa... finally, kak rose tlh muncul utk kesekian kaliny... wlcm back kak!!!

Tak sbr nk bc entry ape yg dh terjadi selama akak "menyenyapkan" diri ni...

slmt menyambut penghujung raya kak... ngeh3x...

watyz said...

selamat hari raya rose. cepat la apdet. rindu bangat kat ko ni... :)

amiey lee said...

selamat hari raya ros

watyz said...

selamat hari raya rose. cepat la apdet. rindu bangat kat ko ni... :)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Rose.apa kabar?wah!beraya sakan sampai sebulan ya:)

Mak Izz said...

ummirayyan sudah kembali. yeahhhhh!!!! x sbr menanti entry2 berikutnya. entry ni aku x smpt bc sgt sbb aku rushing balik umh ni. nt aku bc balik aku komen lg eyh. hehehe... rindu kt entry ko & rindu kt ko gak! (dhle org tu nk kursus kt kenyir) sobssssssss... sedey...

aqishah said...

selamat ari raya... kemas2 rumah nak datang beraya ni.. hik hik hik

ummirayyan said...

Lea:..hehehe..pasti ku ceritakan kesah ku menyenyapkan diri tu..

nnt yer..

ummirayyan said...

watyz:..selamat hari raya juga ko!..yeayyyy..ade gak orang mengaku rindu....

rindu kat ko gak..

ummirayyan said...

amiey lee:..yer..selamat hari raya miey..

ummirayyan said...

kak atie:..wslm..yer kak..alhamdulillah sihat kami sekeluarga ni..
hehehe..entry utk sebulan beraya..pasti banyak tu..akak tunggu tau..

ummirayyan said...

mak izz:..huikkk..da tau ehh...hehehe..takde FM kat situ le..

nnt baca tau..

weiii..rindu la nak bergosss..bile nak set time ni..

ummirayyan said...

aqishah..selamat hari raya..
..umah di alam maya tak kemas pun ader orang sudi datang..meh datang umah ummirayyan ni..da tak jauh dari tempat keje papa qaisara pun..

Mak Izz said...

eh br perasan nape gmbr raya 1 family tu tgn korang melambai? kuikui.. mcm2 pesen :B hah bila nk start cite raya ni. syawal tinggal 2 hari je lg. cpt cite! (sblm anda bertolak ke kenyir)

ummirayyan said...

mak izz:..ni baru mule..tapi biase la..akan banyak episod..hehehe..

nape ngan posing 1 family tu..sek sek nak dok tegak je..skali skala kene melambai lak..nnt kan posing posing ala ala nak maut di sepanjang raya kitorang ni..hehehe...

cite syawal tak abis lagi..cite kenyir da menanti...huhhhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails