12 November 2011

:-)..Sweet 29..Happy Birthday..:-)>..

Assalamualaikum..Salam Sejahtera..Salam Bahagia..Salam Ceria..Hai Semua..

Hari ni, 12 November pada tahun 1982, lahir la seorang puteri yang cukup comel, putih & gebu di HKL..bertambah seorang lagi puteri dalam keluarga Razali & Saleha setelah 6tahun menunggu kehadiran cahayamata yang seterusnya..menjadikan ia 4 semuanya..alhamdulillah..

Terima Kasih Ummi & Buyah..melahirkan, membesarkan, mendidik,memberi pelajaran,tunjuk ajar kepada ude dari alam rahim sehingga selamat dilahirkan & diteruskan sehingga dewasa kini..Jasa mu tidak ku lupakan..

Heehehhhee..hari ni Hari Lahir aku yang ke 29tahun..huhhhh lagi setahun jer akan menjejakkan diri ke angka 3..hmm ada ape dengan angka kan!...Happy Birthday to Me...Semoga Panjang Umur..Dibanyakkan rezeki..Dirahmati sepanjang hidup ini..Dilindungi dari Nya..Ameeen...

Tepat jam 12 malam td aku dapat sms dari en suami yang di kejauhan tu(kat Shah Alam je pun)..wish birthday..aku pun terpisat pisat baca..then aku tido balik..tup tup..kol 215pagi en suami kejutkan aku dari tido..sambil tersenyum & wish birthday lagi, kek yang siap berlilin tu disuruhnye aku tiup...heheheee...besday gurl berbaju tido je ko..tak yah nak ade tema ke konsep ke..senang!..hehehe...malu je kan!..

ini lah kek nyer..comot omot..
opsss..comot omot from Baskin Robin ehh..Memang Happy le....ice cream cake ni memang feberet aku..dari BR ni lagi le aku sukeeee...
cerita pasal kek ni..pagi pagi bute mane nak bukak kedai kan, rupenye..petang semalam en suami tipon aku, katenye jangan usik plastik beg warne kuning dalam peti es tu tau..kawan dia punye..hmm kebetulan, semalam memang aku tak masak..so tak der la aku bukak peti ais tu pun..rupe rupe nye..plastik kuning tu la aiskrem kek ni..hehhee..soooo sepraissss...

teringat tahun lepas..sepraiss dari en suami..hmm tahun ni sepraiss lagi..terima kasih B..Love u so much..muah muahhhh..B la my darling..B la my love...

hehehee..happy besday to me...

da omei aku ni siap nyanyi hepi besday utk aku lagi..terharu walaupun pelat pelat manja gituew...ummiwalid da nyanyi awal pagi tadi tau...hehehe..tQ rayyan...ummuah...(ni tgh makan kek aiskrem )

pagi tadi tengah sarapan en suami ajak ke 1 tempat..katenye, amik la ape saja..sebagai hadiah harijadi aku...huhhh..tercengang aku..tak tanye banyak pun, ok je la...hehehe..walaupun terfikir fikir tempat ape le tu..

korang nak tahu tak?..sejak 6 tahun lepas aku tak pernah dapat nak celebrate birthday aku ontime..tak de nye nak bagi adiah time ni..takde nye nak berkek kek..hanya sms je la yang dapat..termasuklah hari ni..ade je keje..harini aku kat opis..do my duty..so, no big celebrate..no present on time!..

seingat aku, hari tu ke Beijing tu en suami kate hadiah hari jadi aku..heheh..dia lupe kah?!!..(tak kan B?!!!)..hehehe..

10 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Rose.HAPPY BIRTHDAY YG KE 29 TAHUN!Muda lagi tue!
K.atie doakn semoga pjg usia,pjg jodoh,bahgia berumahtangga hingga ke akhir hayat & semoga apa yg Rose hajati akan trcapai.
Semoga tahun depan Rayyan dapat adik..Blh ker ucap camtu?hihi.Jgn mare Rose....

ummirayyan said...

kak atie:..hai kak..terima kasih atas ucapan..
heheh..tak mare pun kak..hehhe..doa doa moge cepat kan..

aqishah said...

hepi besday rose.. wah nak skit kek BR.. i like it!!.. walaupun sebenarnya x dapat pun kek besday taun ni.. huhuhuhu

x pa janji sayang hepi bahagia.. dah cukup.. :P

AzaLea said...

kak, kite mcm ade beberapa persamaan... nama sy sama ngan nama mak akak... then kite punyer tarikh lahir beza 2 hari jer... yg penting kite lahir sama bulan...

hidup scorpio!!!

watyz said...

hepi belated besday rose!!!
moga dipanjangkan usia, dimurahkan rezeki, dirahmati NYA, berbahagia selalu... :)

ummirayyan said...

Aqishah:..mekaseh geng..
alaa buat sendiri pun buleh..

ummirayyan said...

Lea:..yer dek..same kan..

idop scorpio!!

ummirayyan said...

Watyz:..tQ bebs..mudah mudahan..amin..

Mak Izz said...

epy birthday my darling maling... last year ko belanja aku mkn kannnn. dis year x belanja lg ker? (ok mmg muka x balu)

semoga hidupmu semakin bahagia di samping keluarga tersayang, murah rezeki leh honeymoon jauh2 hoho..

sweet gila vavis romantik si FK. farizal, sila contohi! wakakak... happy birthday again n moga thn dpn rayyan leh dpt adik. auw.. auw..

ummirayyan said...

Mak Izz:..tengkiu my darl..
hehehe..hmm tahun ni Sabtu la besday aku tu..ko mane keje..aku sorang je kat opis time tu..hehehe...

mekasih noks..moga moga..dapat gak ko tempias nye kan..hehehhe

owhh..romantik eh..ape yang baik tu jadi kan contoh la..hehhe..

wehh..doa doakan cepat si rayyan tu dapat adik..tak sabar ni tau..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails