29 November 2011

Sempat jugak ke Tak Bai Kelantan Thai..

Assalamualaikum..Salam Sejahtera..Salam Bahagia..Salam Ceria..Hai Semua..

hehhe..mengambil kesempatan di sebalik kesulitan...jangan mare...


korang ingat tak, aku kan baru balik dari Kelantan lastweek..hehhee, kitorang berkesempatan juga ke Tak Bai Kelantan Thai tu di sebalik kesulitan sebab ujan tak benti benti sepanjang kitorang kat sana..kitorang pergi lepas abis kerja hokei...otw nak balik KL..boleh kan!..

horr nak ke sana kene naik sampan yer..
 partner..kak Norrul..opismate aku..Senior dalam foto ni tau..
 horrr abg Halim..selaku pilot yang membawa kitorang dari
Putrajaya>sekitar Kelantan>Tak Bai>Putrajaya..
orang Kelantan..tahu selok belok ke sana...
 me..tersepet mate..tetibe kat seberang sana tu panas terik..
opsss..nampak kak Norrul keluarkan kamera besau dia..aku terus simpan kamera kecik..heehhee...

 cantik permandangan..photo by Kak Norrul..
 juga kak Norrul yang shoot..sekitar Tak Bai tu..macam pasar pagi..tapi kat dalam tu ader la shop lot..jual memacam..
 kain tudung, baju baju, seluar dalam..seluar luar..macam macam ado...tapi.......
aku tak borong pun utk diri sendiri..cume borong sepentot si Rayyan tu, baju Spider dia..dannnn.....(next entry yer...)
 penat mengukur kedai, makan time..makan nasi chambol pulak..ala ala nasi campur gak le..manis skit dari yang biasa...
korangggg...nak ke sana pastikan bawak paspot ehh...
kalo tak jadi pendatang le name nye..(macam kitorang ni..)hehehhee...

6 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Rose.selamat menyambut maal hijrah.Bestnya g bercuti ke Tak Bai,Kelantan.K.atie lom pernah sampai ke kelantan lagi...

ummirayyan said...

hai kak atie..sambil sambil kak..tapi tak le bercoti kat sana tu..singgah kejap je..hmm nnt plan le nak jalan2 kat sana kak!..

hakak CNN said...

takutnyer tengok sampan dekat nau ngan gelombang lauttt...

ummirayyan said...

hakak:..hheehe..takut gak..tapi nak tgk negara owang..(cehhh macam obersi like Euro laks) terpakse le ku gagahkan jua..

watyz said...

wa..sempat ke sana yer. cam nmpk je apa ko bli tu tp x pe tggu n3 lain ek... :)

ummirayyan said...

watyz:..haah,sempat..otw nak balik g jap..hehhee..tunggu...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails