22 May 2011

::CONTEST:..Ape Tema Nye Eh!?::

Assalamualaikum..Salam Ceria..Salam Bahagia..Hai Semua..

Hmm slagi tak decided nak pakai ape time photoshoot tengah bulan 6 nih, ape tema yang seswai..slagi tu aku buntu, pening kepala tau..en suami soh aku pikirkan tema nye sendiri..tak koser nak pikir2 kate nye..hmm tak baek tau B biarkan Hney pikir sensorang..

oleh itu..aku nak wat CONTEST:..Ape Teme Nye Eh!?::

..koranggg..meh le tolong aku carikan tema yang sesuai..pemenang utama akan di pilih oleh en suami..berdasarkan tema yang seswai tau..kitorang akan ikut tema itu..hadiah nye dijamin best..datang dari Langkawi memandangkan weekend ni kitorang ader family vacation kat sana..pemenang saguhati pun ader tau sebagai tanda terima kasih kat korang yang sudi join..dipilih oleh My Lil Son, Rayyan..syarat nye senang jer..
1- wat le entry khas yang simple untuk contest nih eh..
2- mesti ader gambar di atas tu tau..
3- kat entry tu kene le ader cadangan utk tema ape yang seswai tu yer..
just..temanye:.........(tak semestinnye tema yang ade kat gambar tu tau..)..
4- linkkan entry yang korang da wat tu kat ruangan komen entry nih je da..
5- and last..kene follow blog aku ni..sebab ader hadiah misteri untuk follower bertuah..
6- opss..tarikh last nak join 22 MEI 2011 jam 10.00malam..
7- jadikan sorang @ lebih sebagai mangsa tag yer..lagi ramai peserta..lagi banyak le idea kan..

itu ajer...


saje je ku tempekkan..sumber idea..
kotak2?!!
gold?!!
dot dot....
striking?!!

Sudi sudi le join yer...
 da daaaa....

49 comments:

Mak Izz said...

haha somel la bebaju korang tu. sgt mix n match. kitorg 4 beranak takde pon bj seia sekata mcm ni. kalo aku diam2 pakaikan anak2 bj sama kaler, pastu standby bj farizal sama kaler, terus dia x nak pakai ko. sabor jelah.

ehm nk join. tp apa idea tema ek??? (arghhhhhh.. pening pala pikir)

ummirayyan said...

hahahhaha..cepat cepat join..

aqishah said...

yeahhh dah join

http://farisarrayyan.blogspot.com/2011/05/contestape-tema-nye-eh.html


thanksssss

amiey lee said...

heheh suka tgk rose n family suka pakai tema mcm ni...hee ok nnti fre emy join..tgh pikir tema

♥ Che NamNam ♥ said...

InsyaAllah nanti haku join yer..

but siyesly tema-tema baju yang ko dah tunjukkan tuh pon dah buat haku berkenan wehh..santek hoo korunk anak-beranak..thats why ko beria pikir tema ghupernyer memang kau neh bertema...hahaha aper ayat haku nehh...

Mak Izz said...

laling... mek dh join.

http://sayangizz.blogspot.com/2011/05/contestape-tema-nye-eh.html

hrp2 adala rezeki mek utk menang ye. FK silala pilih tema cheq!

ummirayyan said...

mak izz:..anda yang pertama join..hehhee..

che namnam:..ayat tu tak kesah..belasah ajer..janji ade yang paham..join tau

amiey lee:..join tau..tolong saya pikirkan temanye..

aqishah:..mane link nye laling?!!!

aqishah said...

dah link la dear... kat atas ni.. hihihiii

amiey lee said...

dah join tau...ni link nye

http://dvillahati.blogspot.com/2011/05/contest-apa-tema-nye-eh.html

ummirayyan said...

tengkiu amiey lee..sudi join..

gud luck..

ibu syafiq said...

ibu syafiq join gak

http://ibusyafiq.blogspot.com/2011/05/contestape-tema-nye-eh.html

eB ezrin said...

join yer
http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/05/contestape-tema-nye-eh.html
tq

jue eddy said...

http://saiahebad.blogspot.com/2011/05/contest-ape-temanya-eh.html

saye join :)

ibu syafiq said...

ibu syafiq join...

http://ibusyafiq.blogspot.com/2011/05/contestape-tema-nye-eh.html

Nana said...

join

http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/05/contestape-teme-nye-eh.html

Nana said...

alamak..ada orang dah bagi tema yg sama lah...xpe la saya nak ubah tema lain...nanti org cakap tiru plak..

ni link baru saya..
link yang pertama tadi tu cancel tau

http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/05/contestape-teme-nye-eh.html

aNiM said...

saya join ya :)

id: aNiM

http://luvnabilndamia.blogspot.com/2011/05/contestape-tema-nye-eh.html

tq~

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam..atie join!!

http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/05/contestape-tema-nye-eh.html

fieda said...

JOIN :)

id : fieda

http://sukahati-fieda.blogspot.com/2011/05/contestape-tema-nye-eh.html

Isteri @ Ibu Cute said...
This comment has been removed by the author.
ibu syafiq said...

ibu syafiq join

http://ibusyafiq.blogspot.com/2011/05/contestape-tema-nye-eh.html

Fadzillah Kamarudin said...

saya join...

id : Fadzillah Kamarudin

http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/05/contestape-tema-nye-eh.html

ibuayahdamia said...

salam..saya join yer..
id follower: cuba-cuba contest

http://cuba-cuba-contest.blogspot.com/2011/05/contestape-teme-nye-eh.html

Mak Izz said...

setelah blogger.com menghadapi masalah baru2 ni, aku tengok penyertaan aku kt comment box ko ni dh xde plak. meh nk paste sekali lg, senang ko nk check.

http://sayangizz.blogspot.com/2011/05/contestape-tema-nye-eh.html

good luck to me! hehe..

Cute MuM said...

Cute Mum dah join..

http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2011/05/contestape-tema-nye-eh.html

TQ

IntaNBerliaN said...

Ibu Alisha dah join..

http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/05/contestape-tema-nye-eh.html

TQVM

ummirayyan said...

terima kasih kepada peserta2 yang sudi join contest saya ni..

tunggu pemenang nye ok..

Nida said...

As-salam..

Kak Nida datang memeriahkan lagi pertandingan.. moga-moga ada rezeki..ameeeeeeennnnnn

Mama Ishazah said...

Mama join yer..
http://mamaishazah.blogspot.com/2011/05/contestape-tema-nye-eh.html
ok..

NOOR FATIN said...

saya join. tgk tau. heheeh

http://fatinlovecontest.blogspot.com/2011/05/contestape-tema-nye-eh.html

:)

QUEENPINK said...

salam

saya join.

id follower : QUEENPINK

http://queenroszaliza.blogspot.com/2011/05/contestape-tema-nye-eh.html

Nida said...

Salam..

Kak Nida datang semula..

Maaf, terlupa pulak nak bagi link..hehe...

http://along-nidar.blogspot.com/2011/05/contestape-tema-nye-eh.html

id follower: Nida

sorry...:)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam..K.atie dah join!!

http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/05/contestape-tema-nye-eh.html
ID:azatiesayang

++OmBaNgAmBinG++ said...

http://saiahebad.blogspot.com/
ni jue yg awak kate link sye tkde tuh
sory, act saye dah buat. but ary tuh blog sye kne virus. ade org kat delete semua contest yg sye join. so, sy delete lah. tpi nnti sy buat balik . :)

cikpuanhady said...

salam..me join..entri autopublish jam 7.31 malam nanti..

id : cikpuanhady

http://myapeapeaje.blogspot.com/2011/05/contest-ape-tema-nye-eh.html

kalau link tak valid gitau ek..thanks..

Jom join :Nak menang souvenir dari Swiss? Meh join MBS Giveaway

Belog kami :Notre Belle Histoire

___Seindah Pelangi___ said...

kakk.. sye nk join~!

nie la link nyer... sila bukak ea...
arigatou~!b :)

http://myheartinchikmeoww2.blogspot.com/2011/05/contest-ape-tema-nye-eh.html

jue eddy said...

http://saiahebad.blogspot.com/2011/05/contest-ape-temanya-eh_19.html

peace :) sye join !

~AZALEA~ said...

sori, ari tu terpost kat komen entri yg lain... =)

http://thebeginningofazalea.blogspot.com/2011/05/contest-ape-tema-nye-eh.html

ummirayyan said...

assalamualaikum..hai semua..TQ sudi Join contest ni..& bg idea..

gudluck yer semua..

MamaRifqy said...

me JOIN

http://mamarifqy.blogspot.com/2011/05/contestape-tema-nye-eh.html

Isteri @ Ibu Cute said...

Ni link saya...

http://hairulizacontestga.blogsport.com/2011/05/contestapa-tema-nye-eh.html

'atiqah said...

Salam.

Last minute ni =)

http://artiqahfamily.blogspot.com/2011/05/contestape-tema-nye-eh.html

Harap dapat membantu

nanakimie said...

join:)

http://nanakimie.blogspot.com/2011/05/contestape-tema-nye-eh.html

cik syuhada said...

akak,sempat lg kan kite join.lum 10 mlm lg.hehe :))

http://suka-sukacontest.blogspot.com/2011/05/contest-ape-tema-nye-eh.html

harap menang.:))

tiefazatie said...

hye sis!ifa join!

id follower: tiefazatie

link n3: http://tiefazatie.blogspot.com/2011/05/contestape-tema-nye-eh.html

tq!

tiefazatie said...

ptg sis!smpt lg kan2..

ifa joiN!hihi

id follower: tiefazatie

link n3: http://tiefazatie.blogspot.com/2011/05/contestape-tema-nye-eh.html

tq!

cekodok said...

join

http://contestcekodokpunyer.blogspot.com/2011/05/contestape-tema-nye-eh.html

tuan punyer contest said...

hai semua peserta..
terima kasih sudi join contest saya & bagi idea utk photoshoot sy tu yer..

gud luck semua..

Cik Rose Cute said...

Terbaru link

http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/05/contestape-tema-nye-eh.html

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails