20 July 2011

PEMENANG CONTEST APE TEMA NYE EH?!!

Assalamaualaikum..Salam sejahterah..Salam Bahagia..Salam Ceria..

Hai semua..

meh cini..meh rapat..aku nak umumkan pemenang contest tu  la...alaaa contest yang aku wat ritu..lupe da  yer...ye la, lama sangat da kan...sori sangat2 yer..

ok ok..
sape yang follow bebetol cite aku dalam blog ni memang da tahu la sape pemenang nye yer..tapi sape yang tak tahu tu / terlepas pandang kat dashboard tu..boleh la jenguk jenguk yer..

tema utama yang dipilih adalah pilihan hati en suami - SPORTY..tiada pemenang utama. senarai peserta di sini.

memandangkan masa tu ada additional tema..kitorang decided pakai all in purple & hijau..

so pemenang nye ialah  ibuayahdamia-pepel  & Mamarifqy-hijau TAHNIAH!!!

ops opss....yang lain jangan le keciwa..sebagai tanda penghargaan untuk peserta yang sudi join contest aku tu, aku nak bagi saguhati la..aku wat lucky draw..ade 3 kategori a) kategori simple b) kategori gud c) kategori gud gud.. kategori berdasarkan entry yang korang buat untuk join contest tu tau..kalo yang just bg tema nye aje..itu kategori simple..yang yang ader ayat ayat manja gituew..itu kategori gud..dan yang ader ayat ayat manja..pastu siap bergambar sakan tu..itu kategori gud gud..(paham tak)..sila wat wat paham la..

aku asingkan kepada 3 warna.tak le pening kan..putih - simple, hijau - gud & kuning - gud gud
meh kite tengok sape yang kene..Rayyan tolong cabutkan..
kategori simple:
 kategori gud:
 kategori gud gud:

tahniah kepada yang bertuah tu..
mesti korang nak tahu ape hadiahnye kan..follow next entry yer..

boleh la emelkan nama, alamat & no HP kat emel aku yer.. freelens03@gmail.com ..

psss...hadiah untuk orang yang rajin komen tu aku da pos yer..rojer rojer yer..

da daaaaa....

6 comments:

Mak Izz said...

woh... tahniah kpd semua pemenang! acik rose ni mmg baik hatilah. siap bg lucky draw hihi.. (padahal sedih tgh nangis tepi hutan ni sbb x menang 1 hadiah pon) eh tepi hutan dpt line tenetkah? ^_____^

ummirayyan said...

mak izz:rezeki peserta contest la mak izz....hadoi..siap nanges tepi utan lagi..ehh..kat tepi tepi masih leh dapat gak line..wpun terputus putus..hehehhe..da daaaa...jangan nanges eh..g wat keje..

watyz said...

tahniah kepada pemenang. x tau pon ade GA ni..

ummirayyan said...

watyz:..tak tau ke mende..kan aku da terjerit2' kat shoutbox ko tu..next GA la...hehehe...

mama rifQy said...

Tq dear..sory lambat reply sbb baru balik dr kampung

jap g me emel

nway..Tq

ummirayyan said...

mama rifQy:..ok da pos da..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails