26 July 2011

Seharian Di Kilang Perabot Ideal

Assalamualaikum..salam Sejahtera..Salam Bahagia..Salam Ceria..Hai semua..

Sabtu lepas kami sekeluarga kecil menghabiskan masa bersama sekeluarga besar di Kilang Perabot Ideal di Nilai 7..bukan ape, memenuhi jemputan kenduri kesyukuran sempena pembukaan rasmi nya kilang perabot itu..meraikan kejayaan abang aku dalam dunia perniagaannya..ZNA Holding yang telah 11 tahun melebarkan sayapnya dalam dunia binaan bangunan termasuk dalam hiasan dalaman mahupun lukisan mural..

buah tangan dari keluarga kecik kami..hasil kerjatangan Cik Lynn`s Lovely Homemade
 sebelum majlis bermula..dok sembang sembang le dulu eh..
 majlis bermula dengan bacaan Yasin & tahlil..kesyukuran..amin...
 tuan CEO..
 makan time...
 sambung sembang sembang sambil makan makan..
 Wafiq mbam mbam..pale motak ehh..sebahagian daripada keluarga besar kami..
 ini dia..tuan CEO bersama famili tercenta..sebahagian dari keluarga besau kami juga..
 ini..prince & hero dari keluaga kecik aku..juga sebahagian daripada keluarga besau kami..
 makan time..rayyan yang sungguh berselera..kenyang ummi tengok dia  makan..berselera sungguh..
 opss..acik rose pun nak interprame gak..hehehe..suke gambar nih la..tQ Ain..(dia yang amik gambar ni)
masa nih rayyan sebok duk main kude kude ngan walid nye..aku pun sebuk le ngankat si Wafiq tu..last last..posing je la...hehehhee..
 Ain..Nabel..Aliya..anak2 CEO..juga sebahagian daripada keluarga besau kami..
 tuan kecik..ade talent ni..
 hahhaaa..budak bujang nih sebuk berkaroks lak kat situ..dia nyanyi lagu bapa ku pulang dari kota....hahahhaahhh..gud boy anak ummi..
 jengah lak la opis management kilang perabot ni..

makan sudah..berkuda sudah..bergosss pun sudah..seesai semua..kami sekeluarga besau pun pulang la ke rumah memasing...

ape lagi?!!blogger..sesape yang nak renovate uma tu ker..nak buat kabinet ke..rojer rojer la ZNA Holding yea..(cakap korang kawan aku..genti dapat diskaun nye..)

TAHNIAH & Selamat Maju Jaya untuk abang ku & team ZNA Holding..Semoga suksess selalu..

9 comments:

watyz said...

tahniah..selamat maju jaya!!

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Alhamdllh,atas rezeki yg ALLAH berikn tuk 'keluarga besar' Ros.Semoga biz makin maju & sucess.Amin

AzaLea said...

kak rose, Nilai 7 tu celah bedah mane plak?? slalu g Nilai 1 ngan 3 jer... tak dgr plak Nilai 4,5,6... tetibe dh muncul 7... sgt kompius k!! ngeh3x...

aqishah said...

wah2 nanti kita rojer2 okey... hihihih

sedapnya coklat tu... nak skit

ummirayyan said...

watyz:..nnt aku sampaikan ucapan tu kat dia..

ummirayyan said...

watyz:..nnt aku sampaikan ucapan tu kat dia..

ummirayyan said...

kak atie:..alhamdulillah..berkat usaha & doa secara istiqamah..ape pun buleh...

ummirayyan said...

Lea:..akak pun tercangak2 pikirkan ritu..rupenye dekat nau ngan Nilai 3 tu..Nilai 1,2,3,4,5,6 tu adalah bersebelahan sesama 'diorang' jer..hehhehe..
tak lame lagi muncul le Nilai 8..pastu Nilai 9..dan seterusnye yer...

ummirayyan said...

aqishah:..coklat utk ZNA jer..hehehe..

wah nak bikin rumah eh..rojer2 la..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails