16 April 2011

::Selamat Mengundi & Selamat Datang::

Assalamualaikum..Salam Ceria 1 Malaysia..Hai semua...

yeayyy..hari ni tepat jam 12tgh malam nanti berakhir la tugas ku di sini ..

Sebelum tu..Selamat Mengundi Kepada Orang Sarawak..sori yer lambat wish..semalam tak sempat nak ber internet..keje samapai lewat malam memaksa ku utk berehat setelah semua selesai..
Tiada wishlist utk para pengundi yer..kerana itu pilihan hati memasing..semua pandai lagi bijak membuat pilihan kan..

ok..nape yer tajuk entry aku ada Selamat Datang tu?!!..hehehee..sebenarnya wish kat en suami & my bby bujang Rayyan yang akan tiba di sini esok hari...yeyayyyyy...rindu bangat hney kat B..rindu bangat ummi kat Rayyan..yesss..tak saba2 nak jumpe kamu berdua..uiii..mY LUv...miss u...Selamat Datai Kitak Tuk..

saja mengambil kesempatan bercuti bertiga di Sarawak nih..

hmm hanya video ini pengubat rindu ummi sepanjang 17hari berkampung di Sarawak ni..


video

& juga gambar ini pengubat rindu ummi pada rayyan tau..ini gambar terbaru sebelum aku diterbangkan..petang sebelum aku diterbangkan kami bergather2 menghabiskan masa berdua..ummi wif Rayyan di playground..layan anak ummi yang memang takkan rasa puas nye..luv u dear..

hari2..b4 tido ke..tengah tunggu pilot amik ke..b4 g menembak ke..mesti tgk dulu video & gambar2 yang ade dalam phone cap ayam aku tu..

hmm pengubat rindu ummi pada walid..hehehhe..biarla rahsia ...

wiueeeeww...cau dulu..nak g cover orang mengundi lagi nih...

da daaaa....

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails