12 January 2011

::Mzhany 1st GA::

Huuhhh..blogger sekalian..jangan mare yer..aku skang da terkene badi contest/ GA agak nye nih..ni sume gara gara di tag dari Mak Izz..ape tidaknye..dalam sehari je aku leh masuk 3 contest..huhh...kot kot ader le rezeki menang yer..

ok la..3rd contest for today issss....

::Mzhany 1st GA:: klik le kalo nak join..


korang sumer...meh le join reramai..ader rezeki dapat le adiah yang menarik tu..

Checklist Syarat & Terma nye untuk join Contest nih:

1) Buat 1 entri dengan tajuk “mzhany 1st GA”...(da..)
2) Masukkan banner kat atas ni dalam entry korang (pun da..)

3) Make sure ada link ke entri nih. entri mzhany 1st ga nih…(da link kan pun.)
4) FOLLOW MZHANY? optional la, kan nnti ada yang cakap buat GA nak tambah follower lak kan…so bagi kelonggaran la nak follow ke tak...(mesti follow..rakan baru..salam perkenalan..)

5) Masukkan mzhany.com ni, dalam beloglist korang, ye la senang kan nak tahu hapdet GA nih.huhu dan jugak mzhany teringin nak berada dalam blgolist korang yer…( da jugak..)

6) Dah siap entri, tinggalkan komen kat entri ni, bagila link korang yer…link entri korang…(pasni eh..)

7) Pemenang adalah ditentukan secara cabutan yer…dilakukan oleh MZ & HANY.(gudluck to me..)

2 comments:

mzhany said...

thank u join ga ni, and gud luck yer...

Mak Izz said...

hoho.. tiba2 kata kena badi aku pulak. kata jelah yg ko takde geng kt ofis tadi so byk masa terbuang sorg2 (sll kan buang masa dgn aku). ekekek.

good luck bebeh!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails