15 June 2012

Masterchef Musim Kedua - Adakah Aku Terpilih?!!

Salam Semua ;-)

Entry laju kipas lipas berdesup..byk kerja bersusun ditepian pantai ni.. tp aku nak bagitau jugak...Hmm sempat lagi nak promo kat korang ni..
jom le g ujibakat Masterchef Musim Kedua ni..esok last audition..sori sangat sangat..last minit baru nak buat entry..
maluew sebenarnya..tapi memandangkan rakan taulan dah bertanya, tak masuk dlm blog ke, ku selitkan seminit sejam kat sini utk update..

fuhhhh..iyerr..siyesssss...memang aku nak try ujibakat ni esok walaupun aku tahu aku tak le diva sangat bab bab memasak ni..takat buat orang teriluq kat Pizza Roti aku je boleh le..takat buat karet dinosor untuk Ryan tu boleh ler..tapi aku  nak cube jugak..nak jugak..nak jugak...(ko pehal ros, gedik men-diva sangat kat entry ni?!!)...

korang yang berminat..masih sempat lagi nak g pasar malam jap lagi..g cari bahan nak masak untuk disembahkan pada juri..(jom le join wehhh..ade le aku geng!..)

seram sejuk gak sebenarnya bile tengok Masterchef nye FB..ramai yang berminat..fuhhhhhh...termasuk le aku..

ok ok..need to go now..nnt aku cite lebih lanjut macam mane aku leh nak terjebak dalam ujibakat ni yer..

see!..borang lengkap da siap isi...complete..gambar passport & gambar posing 4r..belasah je la gambar bajet cun tu kan..
 14 mukasurat borang nak kene isi..macam macam dia tanye bebs..ai jawab jer la ikut hati yang jujur lagi ikhlas ni..

yihaaaa...sori bebs..entry carca marba..just  nak promot & bgtau yang aku nak g ujibakat Masterchef Musim Kedua ni..

nanti sambung cerita ehhh...

14 comments:

CtAyue said...

wah..tu dia.. Good luck.. moga dpt lah kan..hehe..

CheNamNam said...

wahhhh hakak pon tingin nak join sekaki dua tapi macam tak confiden jerkk..kahh..

btw haka doakan kamu pass pass masuk k,terbaek utk kamo yer laling..:)

ehemmmmm chantek nyer gamborr..

fieda said...

fuyooo...sangat teruja tau kak fieda bca entry ni..moga2 terpilih ye..

syawalsimpsons said...

moga berjaya..aammiinnn

Mak Izz said...

syabbas beteh. cpt2 samb stori tau, nt nk bc. berjaya ke tak nih?

Amieylee said...

semoga berjaya ye ros..aminnnn

hee kita fail bab masak2 ni

ummirayyan said...

CtAyue:..moga moga..nak tahu dapat ke tak..leh baca entry seterusnya..;-)

ummirayyan said...

hakak CNN:..takkan le tak kompiden..tak caya r..nextyear jom kak!..tQ doakan sy..
ahakssss gambar bajet cun je tu..

ummirayyan said...

kak fieda:..moga moga yer kak..hehehhe..entry laju laju..

ummirayyan said...

syawalsimpson:..heheheh..amin..

ummirayyan said...

Mak Izz:..walaaaaawehhh...dapat ke tak, mesti stori mori punye la..

ummirayyan said...

Amiey:..leh blajar dari en suami Amiey tu..heheheh..

jihan said...

good luck cik rose,
ape2 hal, aku nk tumpang glamer ko gak... hua hua hua

Rose Khadijah said...

Jihan:..hehehhe..tQ tQ..boleh ajer!..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails