29 September 2011

Hasil KerasTangan..::FOTOBUKU:BUKUFOTO=PHOTOBOOK::

Assalamualaikum..Salam Sejahtera..Salam Bahagia..Salam Ceria..Hai Semua..

Yahooo...hasil kerastangan yang memang dinanti nanti kan telah pun siap!!...yeayyy...ape tu?!!! fotobuku buleh..bukufoto buleh...photobook pun buleh.. jom zoommmm...

2 buah fotobuku yang dihasilkan sendiri rekaletaknye..
photobook Faris Ar Rayyan, anak bujang aku yang sorang tu..hehehe..aku abadikan kenangan dari Rayyan berumur 2hari sampai la 2 tahun 8 bulan dalam photobook ni..gambar menangis, ketawa..baru nak berjalan..terjatuh..terduduk..sakit demam..semua ada dalam ni..
ku selitkan juga gambar Rayyan bersama sepupu sepupunya..pakcik makciknye..dan atok nenek nye..semua  yang berposing depan kamera aku, pasti ader!..(tak rugi bergambar depan kamera acik tau..)
 ini pula, bukufoto Go Go Holiday kami sekeluarga..ke Hong Kong..Australia..& Bandung last year..diabadikan dalam 1 photobook..
 Photobook yang mempunyai 50 mukasurat setiap 1 photobook..direka khas dari ummirayyan & dicetak di ecaz studio dengan harga yang berpatutan & layanan yang superb!..acik rose kagum ko..
 Fotobuku ni nipis jer..tak berat macam custom album tu..da le ringan..beratus gambar buleh muat..tak jemu le nengok!..tapi tak sabar nak habis nengok..sebab banyak lai..hehehee.sila pastikan si anak kecil diawasi ketika dia nengok fotobuku nih yer..takot koyak ko!..

antara design yang ade dalam fotobuku tu..harus bersesuai & kene dengan jalan cerita..pendek kate kene ade perancangan sebelum nak create yer..ade intro..& end nye..baru la ade story nye..ummirayyan biasa follow date..yang mane dulu..didulukan..
photobook yang bersaiz 10'x13' ni adalah hasil kerastangan acik rose sendiri..dan sangat berpuashati setelah berhempas pulas memerah peluh di bulan puasa..custommade..hak cipta terpelihara hokei..

ini merupakan photobook pertama kami sekeluarga..dulu, gambar kawen custom album..tebal & berat..pastu gambarnye pulak tak banyak..pastu lak,kebanyakkan gambar yang lain2 tu (aktiviti keluaga ke, famlily day ker, main kat taman tasik ker, kenduri kendara ke..dll..)..biasa  nye di print 4r saiz & masuk dalam sticky album jer..photobook ni kire spesel le..heheheee...agar tiada istilah, << hamik je gambar..tapi tak pernah print pon!>>>

eikk..korang abadikan kenangan korang tu camner lak eh.acik Rose nak tahu jugak..jom share..

jom kite jayakan plan acik rose ngan mak izz akan datang (tarikh ditetapkan kemudian)..plan utk bersantai & bergosss kutuk suka ria di taman bersama keluarga terchentaaa..sambil tengok gambar zaman kanak kanak..gambar zaman anak dara..gambar zaman mak dara..(jgn tak jadi noks!)...tak sabar nih..hehehhee..jom tau..semua dijemput..

hokei...

da daaa.....

10 comments:

watyz said...

cantik nyer... nak gak wat gini. ajar la...

AzaLea said...

nok join gak kelab gosssipp tu...

ummirayyan said...

watyz:..heheh..tQ..alahai, tak reti nak ajau online..
jom face to face..hehehe..leh bergosssss...

ummirayyan said...

Lea:..lea..memang ko kene join pun..akak pakse ni...

ade lagi 1 plan best nyer..sila tanye ujikus..

amiey lee said...

rose..wahhh cntikknye phobook...nk jugak mahai tak kos nye heeee

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Ros..cantiknyaaa!K.atie punya gambar kawen,gambar anak2 dr baby semua lam album yg lama..yg berat tuh!.Klu pandai buat cam Ros ni kan bestt:D

ummirayyan said...

ameiy:..hehhe..puas hati la ngan hasil kerja sendiri..amiey try le buat..beli time ade promo..mampu milik la..hehehe...

ummirayyan said...

hai kak atie..hehhe..senyum kambeng sy sorang2 tgk kan fotobook tu..akhirnya berjaya ada dalam simpanan..
ala kak,takpe..album berat pun leh jadi kenangan gak..

aqishah said...

wah2 rose cantiknyer... kita pun teringin gak... huhuhuhu

ummirayyan said...

aqishah:..hmm nnt kalo ader promo lagi sy promo kat blog..leh le buat ..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails