24 September 2012

I'm Lucky..dapat free 1 night stay @ i-Hotel KL..

Hai Semua ;-)

..Alhamdulillah.. rezeki.. just klik LIKE..>> SHARE..>> COMMENT..kat sini last week..
hehehe..asyik ngadap je FB tu, sekali sekala join gak le like & share ni..dapat jugak wehh..
tak tau  le ade lagi ker tak promo yang ni..tapi tadi tengok ade promo lain..cer la try eh..mudah je..like & share jer..
jadi la, 1 malam jer free stay kat otel..dapat gak penginapan time weekend..& kitorang akan plan baik punyer agar penginapan ala ala percutian ni akan jadi yang terinda lagi terindah untuk keluarga kecik aku ni..walaupun kat KL..;-)

da daaa..

g klik link tu kalo nak juga penginapan free cam aku..

u klik i, i klik u back!!.. ;-)

4 comments:

watyz said...

aku like tp aku x booking pon sbb dh xde cuti la nak lepakking kat otel ni... :)

~aYu~ said...

wahh... suka benda-benda free gini.. bestnya.

Ema Junaiha said...

Tahniah...rezeki..Alhamdulillah

fieda said...

waa..syok nyer dapat jugak ye...

rose sory tak dapat reply mesej sbb takder kredit..hehehe..takper nanti siap banner kasi jer..kalau nanti ruang iklan dh penuh kak fieda letak la nama dlm senarai..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails