21 May 2012

Yeayyyy kini ku kembali aktif...

Hai Semua ;-)

Yiiihaaaa..semua kerja da selamat ku selesaikan..tunggu job yang mendatang..& ready untuk shooting di Hari Belia nanti..

yessss..dengan itu, setelah berzaman ku bizi, kini ku kembali aktif beronline!..ku suke ku suke...(sambil lompat2..)..

hmmm.. terkejut cipan aku tengok layout new look ni..kekok aku nak update entry..kekok nak mencari blog2 yang aku follow tu..huisshhh..kene study lagi ni, nak memahirkan diri dengan element2 dalam new look ni..

hokei...its time to terjah blog korang..tapi kene reply dulu komen korang tu..tQ sudi komen yer..

opssss..peserta contest aku tu, tunggu yer..anda diutamakan..


hhehehe..saje publish gambar bajet cun ni..mr eric(opismate) gune gadjet baru dia..gadjet canggih..model tak cun pun jadi cun!..eeewwaahhhhh...

Jom kite klik klik..u klik i..i klik u....

7 comments:

fieda said...

hai...selamat kembali rose...

ummirayyan said...

kak fieda:..hai kak..mekaseh kak..tgh nak cari time nak ke Pejabat Pos..heheheh..

ummirayyan said...

kak fieda:..hai kak..mekaseh kak..tgh nak cari time nak ke Pejabat Pos..heheheh..

MamaEma said...

rindu sama kamu...

Solehah Shamsuddin said...

salam.akak,ble akak nk umum keputusan ye?nt minggu dpn solehah kna bg org edit blog,tkut akak xleh tgk entry penyertaan sy nt.cmne ye?

ummirayyan said...

kak ema:..winddduuu winnnduan ehh..
hehehhe..

ummirayyan said...

solehah Shamsudin:.. cik adik, akak bz b4 ni..sori yer..td baru all out terjah penyertaan korang..entry solehah akak tak leh bukak ler..

reply ASAP yer!!!!...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails