29 May 2012

Senarai Peserta Contest Saya Nak Berjimba Jimba Di Gambang Water Park

Hai Semua ;-)

Masa yang dinanti nantikan telah tiba....eceehhhh...baru senarai je ni..seramai 10 orang peserta yang sudi mennyertai contest aku tu..terima kasih semua..kat bawah ni senarai nye, rasanye semua aku da terjah & tinggal jejak td, sesapa yang aku terlepas pandang tu, sila maklumkan secepat mungkin yer..nak bagi ketua hakim tengok ni..hehehhee...

calling for SOLEHAH SHAMSUDIN..entry awak tak leh bukak dek!...cepat rojer akak ehh...

1. http://sukahati-fieda.blogspot.com/2012/03/contest-ummi-saya-nak-berjimba-jimba-di.html


2. http://bertuahx.blogspot.com/2012/03/contest-ummi-saya-nak-berjimba-jimba-di.html

3. http://hairulizacontestga.blogspot.com/2012/03/contest-ummi-saya-nak-berjimba-jimba-di.html

4. http://slight-fat.blogspot.com/2012/03/contest-ummi-saya-nak-berjimba-jimba-di.html

5. http://dieynajoincontest.blogspot.com/2012/03/contest-ummi-saya-nak-berjimba-jimba-di.html

6. http://watyz82.blogspot.com/2012/03/contest-ummi-saya-nak-berjimba-jimba-di.html

7. http://cempakakuningku.blogspot.com/2012/03/contest-ummi-saya-nak-berjimba-jimba-di.html

8. http://joinsharefun.blogspot.com/2012/03/contest-ummi-saya-nak-berjimba-jimba-di.html

9. http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/03/contest-saya-nak-berjimba-jimba-di.html

10. http://darlingninie-cgl.blogspot.com/2012/03/contest-ummi-saya-nak-berjimba-jimba-di.html

boleh la korang terjah link yang sedia ada tu..leh tahu sape yang akan memenangi 6 hadiah tu..boleh la korang cari idea untuk contest yang lain...ehehehhe...gud idea kan!..

da daaaa...

kite tengok sapa yang menang....next entry ;-)

mesti klik klik tau...u klik i, i klik u back!..


14 comments:

amiey lee said...

ehh napa emy tak tau ada contest nih????

Solehah Shamsuddin said...

Akak,bleh je entry sy dibukak.cme akak kna klik pada "Cick Here To Enter".nt akak kua entry tu :)

Solehah Shamsuddin said...

Akak,bleh je entry sy dibukak.cme akak kna klik pada "Cick Here To Enter".nt akan kua entry tu :)

Solehah Shamsuddin said...

Akak,bleh je entry sy dibukak.cme akak kna klik pada "Cick Here To Enter".nt akan kua entry tu :)

INA_Noorlina said...

ngeee, no 2 arp2 no bertuah sy, amin :) tq yerr

mimi halim said...

tq sbb buat contest nih...

Dieyna said...

Bestnyer klau dpt mng huhu

yantz-yeem said...

rugiiiii rugiiii akak x join...huhuhu

Rose Khadijah said...

amiey:..hehehe..ade je.Sori tak sempat nk promot kat blog amy..

ummirayyan said...

Solehah:..da buleh dah..

ummirayyan said...

Ina:..moga moga tersenarai la yer..

ummirayyan said...

mimi:welkam!..

ummirayyan said...

Dieyna:..moga menang!..

ummirayyan said...

yant:..kak, mood asyik menghilang jer..tak sempat nak join ehh..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails