21 March 2012

Line ternet slow..tak dapat la nak......

Hai Semua ;-)*

aiiisehhhhhmennn..line ternet slow sipoooot sedut betol la harini...time aku  nak mengular dari buat kerja kat opis ni la time ternet nak slow..huhhhh..tak dapat la nak melawat kengkawan semua yer..

kepada yang sudi join contest aku tu..terima kasih..ai da jengah da..tak dapat nak tinggal jejak..sebab line ternet slow..nanti eh, akan ku singgah lagi..

kepada yang sudi komen komen kat entry aku tu..terima kasih juga pada kalian, bukan takmo reply, tapi line ternet ni telah membatasi aktiviti ku bersosial di laman sosial...hehehee..

kepada yang silent reader tu pulak..meh le join contest tu eh..

oppsss..sape yang rajin klik tu, ai akan dabel klik iklan u olllsss...

hmm hokei la..nak lepak library la macam ni...ngadap PC tak berline ternet ibarat ..... apeyerr?!!!!....hehhehee..

da daaaaa...

klik iklan sidebar tu tau..u klik i.. i klik u...

6 comments:

Mama Ema said...

bagus gak lepak library..tambah ilmu..heheheh

watyz said...

nanti2 la aku join. nak siap kan assigment dulu... :)

ummirayyan said...

kak ema:..library 1 level ngan pejabat sy ni..senang..tu yang rajin sekejap..hehehe..

ummirayyan said...

watyz:..ok ok..no prob..
settle dulu assg tu yer laling..

Mak Izz said...

sakit ati aku tenet slow giler2. belom join lg nih, msh sempat kah?

ummirayyan said...

mak izz:..harini ternet laju da..sempat lagi nk creat jawapan yang kretip tu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails