15 March 2012

Kini Kembali Setelah Bercuti Sambil Bekerja...

Hai Semua..;-)

alhamdulillah saya sihat walafiat & masih lagi cun.. waaalahhh wuahh wuaahhhh... ;-*)..

seminggu lebih senyap sepi dari dunia online ni..kejap on kejap off..utamakan kerja hakiki dulu baru syok layan online ni...hehehehe..terima kasih kepada yang sudi jenguk blog aku ni walaupun hanya entry lapuk..kepada yang sudi tinggalkan komen,segala komen tu akan di reply sebentar lagi...kepada yang klik klik iklan tu, terima kasih yer..i klik u pasni yer..ewwaahhhh....

huhuuuu..sedey betol tajuk tu..hmm plan last weekend nak bercuti bermandi manda makan sakan dengan hati yang bergumbira ria bersama little family ku itu..tup tup dapat arahan singgah jap kat lokasi penggambaran untuk lunaskan tugasan hakiki jap...

hmm SYMP bos!...

kerja settle, berjimba la kitorang...

nak tahu kami ke mana?!!..next entry ya!..( ntah bile la tu kan, beezeeebeee la skang ni...)

da daaaa...

klik klik la iklan kat sidebar tu yer..u klik i... i klik u...

6 comments:

misz sheyla said...

lorh...abes tak g jimba2 ke??? huuuu sedih tol kalau dah plan tetibe ade keje...frusttt gile kalau saya...

Mama Ema said...

bizi kemain lagi..hehehe

ummirayyan said...

misz sheyla:..hmm jadi..tapi tak ikut plan asal ler..
frust tu hilang/lupe bile sakan berendam...hehehhe..

ummirayyan said...

Kak Ema:..biziii hehehee..

lame tak jengah taman akak..nnt eh...

~~AzaLea~~ said...

wlcm back..

**FM mug dh sold out~~~

ummirayyan said...

Lea:..tenggelam timbul le skang ni..
takde fm mug-pinggan pun pinggan ler...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails