04 January 2012

Kembali Setelah....

Assalamualaikum..Salam Sejahtera..Salam Bahagia..Salam Ceria..Hai Semua..

huiii...

korang ginnndu eh kat blog aku ni..elleeeeehh mengaku je la..hehehe..ok la..da berwajah baru ni..mesti korang lagi giiinduuu kan..

sori la ye, ku tinggalkan blog ni bersawang & terus berdebu hangus tanpa disengajakan..lately memang aku bz dengan tugasan hakiki ku ini..liputan aktiviti VVIP di hujung tahun memang banyak..
dari awal bulan Oktober sehingga kini, kerja masih tersusun menunggu giliran untuk disiapkan..lom lagi job yang last minit tu..nak kate KPi tak cukup..hmm da melebih lebih da pun.. ni gara gara ramai rakan sekerja ku yang bercuti ujung tahun di kala event penting berlangsung serentak.. makanya, memang kitorang yang tak bercuti ni la yang tanggung kerja..              
 sebuk mengalahkan PM..Agong..VVIP..hehehe..ke sana..ke mari memikul si baby tu....hehhehe..sempat jugak bergambar kenangan di Istana baru tu..
huhhhh..melepaskan lelah jap....

haaa ni pulak lain kes nyer..mujur berlaku time tak bape nak peak sangat kerja aku tu..Rayyan was admitted @ HUKM..Diarrhea..malas nak pening  kepala sebab ape..macam mane leh jadi macam tu..pelik sebab seharian sebelum dia kene tu, dia dengan aku..dah tentu le makan minum pun dengan aku..ntah la, tak mo pikir macam macam..lagi pening kepala aku..so redha je la..
haa amik ko..2 kali kene cucuk..tu yang menjadi..yang tak jadi tu?!!paham paham je la kan..budak kene cucuk..nangis & meronta ronta le..amik darah & masuk air..
kesian time ni..melepek aje si Rayyan ni..makan tak mo..minum pun berpujuk..

hmm berposak kesibukkan belum time lagi nak bercuti..(ewahhhh padahal puas ke obersi last year..heehhee)..kerja bermusim le katekan..

& so now,...nak kate kesebukan melepasi batas tu tak der la..cume weekend ni outstation..Sebelum tu, dok opis..settlekan gambar gambar yang berduyun duyun yang menunggu turn nak diedit tu..hurrmmmm...

da daaaaa....

da klik iklan lom?!! u klik i...i  klik u...

10 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Rose.apa kabar?SELAMAT TAHUN BARU 2011.
K.Atie pon dah lama senyap gak :D.Arini br nk bukak blog semula.Syiannya Rayyan...semoga cepat sembuh.

Mak Izz said...

mcm kenal je jejaka2 kacak pada gmbr pertama. hahaha... cantik giler layout baru, pemilihan font yg lebih meyakinkan! alhamdulillah rayyan dah sembuh. risau aku bebudak kalo masuk wad ni. pasni aktif blogging eyh, winduuuuuuuuu...

watyz said...

hai rose.
cantik page br ko ni. bizi ek. smpi nak chat ngan aku pon x nyempat kan.rayyan dh sihat x??

AzaLea said...

Welcome back kak... lame tak memunculkan diri yer??

Kak, bile tgk gambar akak dgn geng2 akak tu, dh mcm peserta imam muda n ustazah solehah pun ade.. ngeh3x..

ummirayyan said...

kak atie:
hai kak..alhamdulillah sihat..Selamat Tahun Baru 2012 kak..
alhmadulillah Rayyan sembuh dah..

ummirayyan said...

mak izz:..
harus le kenal..makan semeja kan!..hehhehe..
wahhh..puji melambung..cukup perisa nye..opsss,macam masterchef lak..niway..tengkiu pujian mu ituew..
legee...Rayyan da sihat..moga sihat berpanjangan le kan..
hmmm pasti aktif..maju la aku untuk jadi blogger tegar..

ummirayyan said...

watyz:..hai cik atie...cantek eh..mekaseh dong..
hehehe..tak menyempat & line ternet ko slalu kaco kan!..
Rayyan da sihat dah..alhamdulillah..

ummirayyan said...

Lea:..huhuuuu...TQ dek..
hmm baru nak terjengul di tahun baru ni..camner nak jagi blogger tegar ni eh?!

hehhehe..kat istana,yang kutu bamboo pun kene jadi ustazah pilihan / imam muda tau...hehehhe..

cikceriacorner said...

salam..hai rose..aku dtang..heheh

umirayyan said...

hai cikceriacorner..

singgah sokmo tau!..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails