03 August 2012

Salam Ramadhan di Pagi Jumaat

Hai Semua ;-)

Salam Ramadhan..diam tak diam, da 14 Ramadhan da eh..Alhamdulillah dipanjang kan umur kite dapat menjejak ke 14 Ramadhan kan..syukur..

Korang semua apa kabar, so soooowiii (naik Lorry..)sebab da lama beno tak  menyinggah jenguk blog korang..sibuk sudah pasti..tak sihat silih berganti di bulan puasa ni..dugaan aku kali ni..demam kejap muncul kejap hilang..penangan tak cukup rehat ni...walaupun itu, hati ku happy..kegembiraan sentiasa muncul..alhamdulillah..

tahun ni, GengMama aktif semula dengan produk baru kitorang tu SELIMUT GEBU..ligat restok & ke sana ke mari anta stok kat customer..pastu sibuk ngan promot/ supply & buat order KURMA COKLAT tu..tahun ni, COKLAT ROSE Beryl's tak pun aku promot..tapi ada juga yang sudi order..alhamdulillah..syukran Ya Allah..Perbanyakkan Rezeki Kami Sekeluarga...amin..

owhh ya, harini GengMama Shoppe akan bukak booth jualan di Komplek KPKK Putrajaya yer..11pg- 3 ptg..mari la beramai datang menjenguk eh..

biasa nya bulan Ramadhan ni sibuk dengan majlis berbuka puasa VVIP VVIP ni, tahun ni macam kurang je..takpe, rezeki lain ade..insyaallah..(sebenarnya aku sukee...boleh bukak puasa ngan suami terchenta & anak tersayang...)

ok la..kepala pusing, hidung berair..badan kurang sihat..kawan2 doakan kesihatan saya kembali pulih yer..

da daaaa... terima kasih semua..

2 comments:

syawalsimpsons said...

moga cepat sihat tau..puasa ni kalo sakit mmg teruk rasa

MamaEma said...

selamat berpuasa dan selamat berniaga

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails