09 August 2010

::Citer Sebelum Berpuase::

Assalamualaikum Salam Sejahtera semua..

hmm lama sungguh ku tak berbelog skang nih kan..ntah ape yang busy aku pun tak tau..heheheee..eee..ade je keje yang banyak skang nih..ade job VVIP Wedding..so nak kene la mengedit nye..da makan masa dekat 2 minggu nak menyiapkan nye..pastu dgn job opis lagi nak di kejar kan nye..seminggu dua kali ke Putrajaya & Cyberjaya tu..dengan gambar job opis nak kene edit lagi..fuhhh..banyak sungguh..tak lupe pulak..hampir seminggu kat umah ku itu tak der air..kerja kerja pembaikpulihan paip lak..ditambah pula dengan BabySitter Rayyan bercuti..so kene la aku mengimport Umi Buyah datang KL untuk jaga cucu tersayang nye itu..thanks Mi Buyah..sian diorang..terpaksa bergunduh gandah membawa ape yang patot ke umah ateh kat Putrajaya untuk stay kat sana sementara air tak de nih..so terpaksa gak la aku pun berulang alik..dari Putrajaya ke KL..utk g keje..
huhhhh..tensi gak air tak der nih..semua nye terlibat..huhuhhh..da r..pasni jangan tak der air lagi ye..

hmm..memandangkan lagi beberapa hari je nak mula bulan Ramadhan..aku nak jadi orang pertama untuk wish..Selamat Menyambut Kedatangan Ramadhan Al Mubarak..kepada semua yang mengenali diri ku & juga para blogwalker2 sekalian..Selamat Berpuasa..tak nak cakap banyak..coz ade nanti takde idea untuk entry Ramadhan lak..

biase la..tak sah kalo takde gambar kat entry aku ni kan..kat bawah nih gambar terbaru stok EBM untuk Rayyan debot tu..meriah sungguh..penoh..sampaikan en suami nak beli stok eskrim/jajan pun aku tak bagi coz da tak der space nak simpan..nak beli tunggu stok EBM ni surut baru leh beli ye sayang..heheee..


sekadar inspirasi persiapan sebelum berpuasa..mane la tahu kan..kot kot penyakit M utk mengepam aku ni datang time time puase..ade la spare nye kan..ish ish ish...

2 comments:

Farrah Hasna said...

kayanye susu!!

ummirayyan said...

alhamdulillah..berkat mengepam secara istiqamah..
awak pun boleh farrah..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails